HOME PORTRET REPORTAGES Evenementen Nootdorp VAKANTIE ZOMERFESTIVAL
TERUG Vis Wedstrijd Buikschuiven - Kano Grote Tent Beach Volleybal Info@wimdumay.nl

Op de eerste volle week van augustus zijn heeft Nootdorp (uit traditie)  een groot aantal  heel diverse evenementen.  Ik heb van enkele evenementen een fotoverslag gemaakt.
Mocht er bezwaren zijn tegen geplaatste foto's, mijn excuses en doe even een bericht. Ze word(en) dan direct verwijderd.
                           

Beach Volleybal: 
Er waren 3 velden gemaakt. Met het maximale gestelde aantal van 18 teams en met veel publiek was het dolle pret. Na de prijsuitreiking was er nog een Barbecue. Met de nodige hapjes en drankjes werd het nog een heel gezellige avond.  

Buikglijden:
 Het glijden was wat moeizaam, maar het was dan ook puur water. Voorheen had men een zeepmiddel toegevoegd maar dat gaf aan enkele glijders wat huidproblemen. En dit gold natuurlijk ook voor het gras. Dolle pret was ook de wedstrijd kano varen. Dit kwam ook mede vanwege het geweldige weer.

Grote Tent: 
Natuurlijk waren er ook weer de gratis pannenkoeken. Ze werden op 8 pitten continu gebakken. Ook waren een aantal kinderspelen te doen, het raden van het totale komkommergewicht en bloemschikken.

Vissen: 
Het is bedoeld voor de kleintjes, maar menig ouder en Opa vonden het zelf ook veel te leuk om te doen. Toch, en daar ging het om, was het een hele leuke ochtend. Van jong tot oud hadden ze er lol in. De limonade en de prijzen gingen in eerder geval wel naar de kleine vissertjes.