HOME PORTRET REPORTAGES EVENEMENTEN VAKANTIE ZOMER FESTIVAL Natuur
.
TERUG Vakantie Epe Kasteel Vaassen Imker (Epe) Elburg Hattem Info@wimdumay.nl
Vakantie in EPE (herfst 2023):

Het is en blijft een leuke plaats, we komen er al jaren met veel plezier. We vonden een leuke aanbieding van een huisje. En we zijn op pad gegaan voor het Landschap en de paddenstoelen.
Wij hebben ons toen wel even verwend met een "Ossenbol" in de Ossenstal.
 

Kasteel Vaassen:

Tijdens een fietstocht kwamen we langs een kasteel. Eerder waren we daar, maar was het toen door het seizoen gesloten.  Het kasteel staat in een prachtig wandelpark.  Het kasteel is fraai en compleet ingericht, we hebben er dan ook van genoten.  Het wordt gerund door vrijwilligers die erg behulpzaam zijn voor "n uitleg.
Imker (Epe):

Bij afslag 15 (Utrecht-Zwolle) vind je een Imker, op de Tongerenseweg, vlak voor Epe. Ik mocht daar wat foto's maken. Verbazend was de grote voorraad artikelen. Het is zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen.
Elburg:

Dit is een leuk plaatsje aan 'n water, het heeft een eigen haven aan een lang gerekte straat. Zomer's kan het er dan ook goed druk zijn. Er is ook een dok waar 180 vrijwilligers bezig zijn, met één betaalde botenbouwer.  Er zijn een enkele boten binnen de loods, welke toegankelijk zijn voor bezichtigen. Ook zijn er leuke zijstraatjes in Elburg. 
Hattem:

Een gezellig stadje, maar onze interesses ging uit naar 'n "Bakkerijmuseum".  Het is een oude, nog werkende bakkerij, waar veel artikelen zijn opgestald. Ook worden er demonstraties gegeven van brood bewerkingen.