HOME PORTRET REPORTAGES Evenementen Nootdorp NATUUR-VAKANTIE ZOMERFESTIVAL
TERUG
Aankomst Auto's Vetrek Feestterrein Algemeen Video Auto's Video feestterrein     Contact: Info@Wimdumay.nl
KRAAIENRIT 2018 
Doe ook een bezoekje aan de website www.Kraaienrit.nl

Aankomst, poseren voor de auto's en vertrek:
Het is voor de 22ste keer dat de Kraaienrit gehouden werd. In oorsprong was deze éénmalig bedoeld. Het betreft een 100tal vrachtwagens en bussen die een gehandicapten als bijrijders hadden. Anderzijds waren dit invalide en stadsbusssen die o.a. de rolstoelers hadden.
 
Aankomst auto's en  vertrek -6 min
 Feestterrein:      
We waren weer verguld met het weer. Beter kon het niet zijn. Voorzien van een hapje, drankje en een muzikaal duo, die weer een grandioos waren. Niet te vergeten was de Patat. Ik mocht dat op de foto zetten en ik zou dat op tenminste 100 kg houden. Ik had ook nog een foto kunnen maken van het schap waar geen enkel frietje meer lag.

Feestterrein - 5 min.
Foto's welke niet elders zijn gepubliceerd:
Er zijn veel foto's gemaakt waarbij ze wat op elkaar lijken maar toch een betekenis hebben.

Aankomst Auto's Vetrek
Feestterrein Video Auto's Video feestterrein
KRAAIENRIT 2019 
Aankomst, poseren voor de auto's en vertrek:
Dit was de 23ste keer dat de Kraaienrit gehouden werd. Het blijft een spektakel waar veel cliënten naar uitkijken. Zij gaan als bijrijder(s) in en grote Truck. Anderzijds waren er voor de invalide en stads- en de rolstoel bussen. De hele rit hangen de chauffeurs op hun toeter, tot genoegen van de cliënten en  verdriet van buitenstaanders. In oorsprong was deze éénmalig bedoeld. Het betreft een 100tal vrachtwagens.


Aankomst auto's en  vertrek - 6 min.

Feestterrein - 5 min.
 Feestterrein:      
Hoewel het even mis dreigde te gaan met het weer, kon het eigenlijk niet beter.  Voorzien van een hapje, drankje en muzikaal muziek was het weer grandioos. Ook de friet ging met 10 tallen kilo's de kraam uit. Ik mocht dit ook even proeven, het was geweldig.