HOME PORTRET REPORTAGES Evenementen Nootdorp VAKANTIE ZOMERFESTIVAL Natuur
Wie ben ik! Info@wimdumay.nl

Er zijn ook een aantal sites (links), welke ik graag onder de aandacht wil brengen.

  
 
 
Ik ben
gepensioneerd.
En zo burgerlijk als wat:
-Ambtenaar (40j) TUDelft-
-Getrouwd (52 j)-
-Eigen huis-
-Fordje-
-Gek van fotografie-
-Zoon en dochter-
-2 Kleinzonen- 
-2 Kleindochters-
Fotografie  
Strobist fotografie  Digitale fotografie tips
Tabel scherptediepte Berekening voor scherptediepte van lenzen
Raym fotografie Algemene informatie over fotografie o.a. HDR
Photozone Test en review van Lenzen
PhotoFacts(TIP) Informatief, met brede opzet over Fotografie
Renee Turion o.a.Interactieve netwerkevents en, Food la Route
Kraaienrit -Ipse de Bruggen- Een evenement voor gehandicapten; Nootdorp
De Meerbloem -Zoetermeer- Parcours, aqua-fitness, zwemmen en Zaal-volleybal
Gratis cursussens Ruim aanbod van gratis PC cursussen
 Ik fotografeer met Canon camera's, o.a.systeem camera EOS RP, Deze heeft een "Full frame  beeldchip". Dit maakt o.a. grote afdrukken mogelijk. Ik gebruik IS (stabilisatie) objectieven: 50, 24-105,  70-200mm
Ik ben circa 40 jaar werkzaam geweest als elektrotechnicus aan de TUDelft. Mijn werkzaamheden bestonden uit het ontwerpen en bouwen van experimentele opstellingen v.w.b. het elektrotechnisch deel. Deze projecten werden uitgevoerd voor 'n vakgroep, deze bestaat een een prof., docenten en  studenten. Dat kon een klusje zijn maar ook een klus van maanden of  'n jaar. Mijn voorliefde voor fotografie ontstond als Dienstplichtig Militair. De Welzijnszorg had een  "Donkere Kamer" beschikbaar. Na mijn diensttijd begon ik al gauw een eigen "DOKA" met een kleine studio. Ik bezit nu een studio flitsinstallatie. Een andere hobby is mijn PC, o.a. is de digitale fotografie bij uitstek te combineren met fotobewerking programma's.
Als vrijwilliger was ik jaren actief  bij de stichting "IPSEdeBRUGGGEN" (zorg voor gehandicapten). Ik was daar bezig met fotografie. Onder ander was ik jaren actief bij de dagbesteding  "de Ruimte Delft", afdeling Repro.
Fotografie is mijn passie en ik zie daar een uitdaging in. Een van de onderdelen is portretfotografie, hiervoor gebruik ik o.a. een (mobiele) Studio Flitsinstallatie. Ik maak graag reportages en woon in de gemeente "Pijnacker-Nootdorp", dit is onder de rook van Den Haag. Enkele evenementen zijn: Kraaienrit, Wielerronde Nootdorp  Food la Route. Hiervan zijn er voldoende foto's in mijn website te vinden. .
Leuk dat je de moeite nam om mij te leren kennen